Новітні способи застосування рибогосподарських субсидій як інструменту конкурентних переваг і прямої урядової підтримки

October 28, 2018
м. Херсон

 25–26 жовтня 2018 р. в м. Херсон відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку». На конференції прийняла участь д.е.н. проф. Вдовенко Наталія Михайлівна.  

 

 У виступі на пленарному засіданні запропоновано комплексний підхід з метою вдосконалення класифікації рибогосподарських субсидій на основі їх цілей, стадії виробничого процесу, типів виплат, що, на відміну від існуючих, обґрунтовує необхідність представлення складу субсидій, оцінених за секторами у аспекті визначення їх потенційного впливу на потужності флоту, зусилля рибальських громад, виробництво продукції та галузеву конкурентоспроможність.


 Акцентовано увагу на можливості практичного застосування і надання ФАО ООН удосконаленої колективом кафедри глобальної економіки класифікації рибогосподарських субсидій на основі їх цілей, стадії виробничого процесу, типів виплат, а також їх розподіл на такі, що збільшують вигоду від діяльності, які збільшують потужності та неоднозначні рибогосподарські субсидії.

 

Гераймович В. Л., к.е.н, доцент кафедри глобальної економіки


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook