ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ НУБІП УКРАЇНИ

February 19, 2019
НУБіП України

19 лютого 2019 року студенти спеціальності «Прикладна економіка», члени гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» кафедри глобальної економіки разом з викладачами Богач Л.В., Кірейцевою О.В. відвідали музей історії НУБІП України, де ознайомилися не лише з історією виникнення університету, а й із становленням сільського господарства на теренах України – з доби неоліту, починаючи з трипільської культури.


 Магістри із захопленням розглядали експозиції музею, які поетапно розкривають історію становлення та розвитку флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України. Музей складається з 3 відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.


 В ході екскурсії студенти мали змогу ознайомитись із розмаїттям колекцій і унікальністю збережених раритетів, яких немає в будь-яких інших музеях України, які активно залучаються до наукових досліджень і навчальних програм, культурно-просвітницької і виховної роботи.


 Враження про відвідування музею історії НУБіП України, слова щирої вдячності та побажання на майбутнє студенти залишили в Книзі відгуків музею

Гераймович В.Л., доцент кафедри глобальної економіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook