Анастасія Вєдєнєєва з Білої Церкви обирає спеціальність "Прикладна економіка"

February 14, 2019
м. Біла Церква

 - Представтеся та розкажіть про себе.
 Мене звати Вєдєнєєва Дарина. Закінчую КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», спеціальність «Вчитель початкових класів, вчитель основ інформатики в початкових класах».

 - Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?
 Після закінчення КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічного коледжу» отримаю ОС «Бакалавр» зі спеціальності «Вчитель початкових класів, вчитель основ інформатики в початкових класах». Маю бажання переїхати до Києва, так як у столиці більше можливостей у пошуку достойної роботи. Для того, щоб бути конкурентною на ринку праці, хочу опанувати ще одну спеціальність. Обрала спеціальність «Прикладна економіка», так як мені здається, що вона сучасна, затребувана і перспективна.
 Маючи дві спеціальності, я сподіваюсь мати переваги у пошуку високооплачуваної посади, знайти цікаву та перспективу роботу. Навчання на економічному факультеті надасть усі необхідні козирі: знання національної економіки, глобальної економіки, аграрної політики.
Тому обрала НУБіП, економічний факультет.

 - Звідки дізнався про факультет?
 Я самостійно шукала інформацію в інтернеті, окрім того, у січні до нас приїзджала викладач із кафедри глобальної економіки, розповідала про університет і запрошувала навчатися в НУБіП.
 Сьогодні в країні відбуваються великі зміни, проводяться глобальні реформи. Чесно кажучи, я би хотіла бути частиною цих змін, а для цього потрібно мати якісні знання і високу кваліфікацію, бути конкурентоспроможним на ринку праці. Це мій свідомий крок у майбутнє.

 Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
 На разі я лише розумію приблизно чого хочу, і не маю чіткого і конкретного визначення, що робитиму далі. Проте усвідомлюю необхідність досвіду і точно знаю, що перед тим як почати серйозно працювати в аграрному секторі, маю вчитися і набиратися практичних навичок скрізь, де тільки матиму можливість.

 - Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?
 Так. Я маю деякі вподобання, які постійно супроводжують мене і офарбовують моє життя більш насиченими кольорами. Моє хобі – це вивчення іноземних мов, люблю музику.

 

Розмовляла: к.е.н., доц.
кафедри глобальної економіки
Наконечна К.В.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook