Успішний захист магістерських робіт спеціальності "Садівництво і виноградарство"

December 12, 2018

12 грудня відповідно до графіку навчального процесу, відбувся захист магістерських робіт студентів агробіологічного факультету спеціальності «203 Садівництво та виноградарство». До складу комісії увійшли: доктор сільськогосподарських наук, академік НААН Ігор Гриник (голова комісії), доктор сільськогосподарських наук, доцент Оксана Тонха, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН, професор кафедри овочівництва Володимир Хареба, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Іванна Гаврись, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Василь Гонтар (члени комісії).

Відкрила роботу державної комісії із захисту магістерських робіт декан Оксана Тонха, яка зачитала результати перевірки робіт на плагіат і побажала комісії плідної роботи, а студентам – успішного захисту робіт.

Захист робіт відбувався в цікавій дискусійній формі, було виствітлено і обговорено актуальні питання в сфері садівництва, овочівництва відкритого та закритого ґрунту, відповідно до проведених студентами досліджень.

За результатами захисту відмічено, що роботи виконані на високому рівні, відзначаються актуальністю, мають певну наукову і практичну цінність. Магістри впевнено відповідали на запитання комісії та доводили результати досліджень. Загалом було захищено 15 робіт, і всі на «відмінно»

Вітаємо магістрів з успішним захистом магістерських робіт!!!

 

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook