Пізнавати науку цікаво!

November 14, 2018

Що думають студенти про студентський науковий гурток «Клуб юних теоретиків» під керівництвом Віри Олегівни Качур його студенти-учасники? «Це початок нового бачення!» – довго не роздумуючи зауважують вони.

Так воно і є! Адже кожної середи ми збираємся на засідання і відкриваємо для себе щоразу нову сторінку не лише у своїх наукових пошуках, а й щось цікаве й в інших сферах нашого юнацького життя.

 

Крім того, що «Клуб» нам дає можливість подивитися на процес наукового пізнання з нового боку, він дозволяє нам не боятися висловлювати свої думки, змушує залишати таку зручну зону комфорту і додатково працювати, мати свою точку зору. Він цікавий для нас ще й тим, що завжди супроводжується якимось маленьким додатковим пізнавальним заходом.  

Наприклад , цієї середи (14 листопада 2018 року) ми, окрім запланованої роботи, ще й встигли  переглянули кінострічку про життя відомої оперної співачки Соломії Крушельницької «Повернення Баттерфляй», зняту українським режисером Олегом Фіалко в 1982 році. Це дало нам можливість задуматися над такими питаннями, як талант, праця, досягнення, жертви, біль, творчість та багато інших.

 

З цього заняття ми зробили висновок, що перегляд таких кінострічок є певною мотивацією до навчання, загострює стержень кожного з нас, допомагає обрати свій життєвих шлях і усвідомлення того, що для того, щоб «досягти великої мети можна лише шляхом пожертви». Адже, якщо маєш талант ти повинен служити йому, вкладати багато праці, щоб досягти вершин та не занапастити те, що маєш!

 

Анастасія Василевська,

студентка 1 курсу юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook