Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми економіки та фінансів»

November 4, 2018
30 жовтня 2018 року студенти економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Дзюменко Олена (наук. керівник Негода Ю.В.) та Горобець Вадим (наук. керівник Шевченко Н.Ю.) прийняли участь в Міжнародній науково-практичній конференції для студентів та молодих дослідників та PhDworkshop«Сучасні проблеми економіки та фінансів» у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».
 
   
На науковому заході були присутні закордонні гості із Німеччини і Польщі, а саме: Андре Хайнеманн, д-р, професор Університету м. Берменв, Німеччина; Андреас Кнорр, д-р, професор Німецького університету Адміністративних наук м. Шпайєр, Німечинна і Іоанна Кочар, к.е.н., професор Економічного університету у Ворцлаві, Польща.
Конференція була присвячена найбільш актуальним проблеми економіки і фінансів нашої держави: актуальні питання економічної і фінансової теорії та практики; фіскальна політика сталого розвитку; ринкові фінансові інструменти боротьби з екологічними, соціальними та економічними викликами.
 
   
За своєю спрямованістю конференція була націлена на пошук креативних ідей і талантів серед молоді, які здатні у майбутньому стати запорукою конкурентного злету нашої держави.
Дзюменко Олена презентувавши своє дослідження на тему «Сучасний стан фінансування субсидій населення» та відповівши на питання зайняла І місце.
Вітаємо переможницю!
 
Данилевська-Жугунісова О.Є.,

доцент кафедри фінансів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook