Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти

October 21, 2018
Національна академія статистики

  У Національній академії статистики, обліку та аудиту 17 жовтня 2018 року відбулася ювілейна V Міжнародна науково-практична конференція «Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти». У роботі конференції взяли участь 180 науковців, аспірантів та студентів з різних куточків України, а також Польщі, США, Республіки Білорусь та Грузії.
 З вітальними словами виступили ректор Національної академії статистики, обліку та аудиту, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України, заслужений економіст України Осауленко О. Г. та Голова Державної служби статистики України, кандидат технічних наук Вернер І. Є.


 

 Під час роботи конференції були презентовані доповіді відомих вчених та практиків з актуальних та гострих питань сталого та стратегічного розвитку економіки, сучасного менеджменту та соціогуманітарних аспектів розвитку держави, які викликали жваве обговорення та дискусії, зокрема:
Вдовенко Н. М., д.е.н., професора, заслуженого працівника сільського господарства України, завідувача кафедри глобальної економіки, Національного університету біоресурсів і природокористування України про досвід та пошуки нових шляхів забезпечення конкурентоспроможності рибного господарства в умовах орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості.


 

 Враховуючи різнопланові інтереси та напрями наукових досліджень, програмою конференції було передбачено та проведено обговорення результатів досліджень учасників конференцій у п’яти тематичних секціях. Кожен з учасників Конференції отримав Сертифікат та збірник матеріалів конференції.


Доцент кафедри глобальної економіки, к.е.н. Коробова Н. М.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook