ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України – учасник ярмарку професій на Київщині

October 18, 2018

17 жовтня 2018 року Іванківським районним центром зайнятості Київської області для старшокласників загальноосвітніх шкіл було організовано ярмарок професій. До участі в цьому заході, на який завітали школярі Іванківського та Поліського районів Київщини, вже не вперше було запрошено і Національний університет біоресурсів і природокористування України.

У вщент заповненій учнями залі наш університет разом зі мною представляла заступник відповідального секретаря приймальної комісії НУБіП України Людмила Святченко. НУБіП України було презентовано як один з найпотужніших сучасних поліпрофільних закладів вищої освіти країни, який має сучасні лабораторії і бази практичного навчання, широкі міжнародні зв'язки та висококваліфікованих науково-педагогічних працівників. Значну зацікавленість у школярів під час презентації університету викликали фото унікальної території НУБіП України, зокрема,  ботанічний сад, а також лабораторій, культурних та спортивних заходів, студентських навчальних практик.

Беручи до уваги високу лісистіть регіону, старшокласникам більш детально було повідомлено про спеціальності ННІ лісового і садово-паркового господарства, зокрема, про одну з найсучасніших в Україні базу практичного навчання студентів університету - Боярську лісову дослідну станцію.

Загалом, школярі отримали вичерпну інформацію щодо можливостей як професійного, так і духовного зростання в університеті, та отримали запрошення на найближчий день відкритих дверей, підготовчі курси та олімпіаду в НУБіП України!


Віктор Свинчук,
заступник директора ННІ ЛіСПГ з навчальної та виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook