Ректорат відзначив працівників приймальної комісії

August 21, 2018

 Логічним підбиттям підсумків роботи приймальної комісії стало відзначення людей, які все літо опікувалися набором студентів. Як зазначив у вітальному слові ректор Станіслав Ніколаєнко, відчуваючи загрозу, було змінено профорієнтаційну роботу, принципи роботи приймальної комісії. Цьогоріч ми стикнулися з величезними викликами, демографічною кризою, жорсткою внутрішньою і зовнішньою конкуренцією, це посилювалося соціально-економічною ситуацією, військовими діями на Сході, свою лепту вносив і широкий конкурс з його недоліками.

Викладачі, співробітники проїхали тисячі шкіл, провели потужну інформаційну роботу серед учнів, батьків, чисельні публікації та сюжети в ЗМІ дозволили нам увійти до десятки кращих вишів України, які збільшили державне замовлення.

Перший проректор Ігор Ібатуллін перефразовуючи стародавнє прислів’я «один весняний день забезпечує рік», відмітив злагоджену роботу відбіркових та предметних комісій, які забезпечили набір студентів.
Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зафіксував також і рекорд вступу 2018: уперше кількість контрактників перевищила місця державного замовлення на базі школи.
Ректорат подякував всім за сумлінне виконання обов’язків у приймальній комісії, організацію прийому документів, проведення вступних випробувань та конкурсного відбору вступників на програми підготовки фахівців освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» та відзначив нагородами працівників. 

Подяку з рук ректора Станіслава Ніколаєнка отримала доцент нашої кафедри Катерина Шевчук.

Вітаємо Катерину Віталіївну і бажаємо невичерпної енергії та оптимізму у нових творчих і професійних звершеннях на освітянській ниві!

nubip.edu.ua/node/49466

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook