Випуск бакалаврів та магістрів на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

June 22, 2018
НУБіП України

22 червня 2018 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам і магістрам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Для студентів-випускників, викладачів та їх батьків - вручення дипломіввизначна подія. Адже випускний це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в університеті пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли студентам вручили заповітні дипломи.

Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернувся проректор університету з навчальної і виховної роботи професор Сергій Кваша, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в університеті. Він відмітив, що для бакалаврів це перша сходинка у здобутті вищої освіти, для магістрівусвідомлене отримання фаху. Він підкреслив, що в майбутньому наші випускники - це професіонали, які здатні критично мислити, приймати гідні та справедливі рішення в інтересах людини та суспільства. Він побажав випускникам творчої наснаги, доброго здоровя, життєвих гараздів і нових звершень, цікавих відкриттів та процвітання.

Щирі слова привітання пролунали від декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професора Миколи Долі. Він привітав випускників з початком нового етапу в житті та побажав їм успішної карєри, міцного здоровя та реалізації планів і задумів. На останок додав, що сьогодні перед вами відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, і нехай диплом випускника факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національному університеті біоресурсів і природокористування України залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини НУБіП.

 

 

 

 

Дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Захист і карантин рослин» отримали 43 студенти денної та 16 студентів заочної форми навчання, освітнього ступеня «Магістр» - 32 студенти. Дипломи з відзнакою отримали Маряна Деяк, Юлія Кулінська та Наталія Держанівська.

 

 

 

 

 

Факультет має свою історію та традиції. Цьогорічний випуск є тому підтвердження. Водночас диплом бакалавра отримували донька Юлія Димнич, а її батько Микола Димнич і-  дядько Олександр Павлик - диплом магістра. Звання «Магістр із захисту та карантину» здобув Микола Бублик , а його дружина Валентина Бублик отримала диплом бакалавра. Також магістрами із захисту рослин стали рідні братиОлександр та Сергій Кабацькі.

 

 

 

 

 

Дипломи освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» отримали 50 випускників денної та 20 заочної форми навчання, а ОС «Магістр» - 9 чоловік. Слід відзначити гордість і надію факультету Ірену Примак, Яну Лукащук, Анастасію Юрченко, Владислава Сахарова, Ганну Мархальчук, які здобули першу перемогу - дипломи з відзнакою.

 

 

 

Дипломи за спеціальністю «Екологія» отримали 134 випускники: з них бакалаврів денної форми – 66, заочної - 27 , магістрів заочної 39 чоловік.

Дипломи з відзнаками отримали Анна Ковпак, Олена Пилипенко, Анастасія Гаць, Юлія Деркач.

 

 

А ще до випускників із вітальним словом звернулися куратори Віта Строкаль (спеціальність Екологія) та Олена Башта (спеціальність Захист і Карантин рослин. Вони привітали випускників, побажали їм здійснення творчих задумів і запросили бакалаврів продовжити навчання у магістратурі.

І як підсумок сьогоднішньої події прозвучали слова Ліни Костенко із уст Олени Башти

І все на світі треба пережити,

І кожен фініш – це, по суті, старт.

І наперед не треба ворожити,

І за минулим плакати не варт

 

 

 

 

 

 

Отож, шановні випускники, у цей радісний день вітаємо Вас з успішним закінченням рідного університету. Хай доля щедро дарує Вам творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху, додасть наснаги для написання нових сторінок історії Вашого життя, історії Вашої родини, історії нашого факультету. Саме від вас залежить престиж і визнання на міжнародній арені майбутніх фахівців.

 

Доцент кафедри

інтегрованого захисту та карантину рослин

Оксана Сикало

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook