Забезпечення самоорганізації студентів у гуртожитках – запорука успіху майбутніх керівників лісової галузі

June 22, 2018

20 червня 2018 року дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства спільно з директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадієм Ржевським, здійснили позапланову перевірку санітарного стану гуртожитку №1. Спочатку комісія звернула увагу на проведення капітального ремонту гуртожитку і відзначила, що ректорат університету доклав чимало зусиль, щоб у гуртожитку, який є пам’яткою архітектури, замінили силовий кабель, провели ремонт кімнат та коридорів і, звичайно, фасаду.

Першочергово було перевірено місця саморозвитку – студентський клуб «Лісова казка» та спортивну залу. Комісія відзначила оновлення, які було здійснено за сприяння дирекції інституту та його випускників. Так, у студентському клубі «Лісова казка» останнім часом встановлено проектор і стаціонарний екран, що дає студентству змогу переглядати фільми та презентації. Музичне обладнання постійно оновлюється і знаходиться  у належному стані, зокрема, у травні цього року було придбано нову барабанну стійку, яка нині є однією з найкращих в університеті. Однак найважливіше те, що музичні інструменти знаходять своїх шанувальників, які втілюють свої  мрії і талант, а також дарують неймовірні враження слухачам. У час інформаційного суспільства такі місця є оазисами творчості і здоров’я, оскільки сучасну молодь все складніше відволікти від ноутбуків та різних гаджетів.

Комісія відвідала кімнати на чотирьох поверхах гуртожитку. Було відзначено належний санітарний стан та умови проживання студентів. Звичайно, кімнати, в яких замінили силовий кабель і провели ремонт можна виокремити як  взірцеві, однак і в решті кімнат студенти інституту підтримують порядок і чистоту.

Кроки, які нині здійснює ректорат та дирекція інституту разом з студентською радою та студентською організацією університету дозволить найближчим часом зробити гуртожиток №1 не лише першим за порядковим номером, але й за зовнішнім виглядом та умовами проживання.

Заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Олександр Соваков ,

Віктор Свинчук,

Спірочкін  Андрій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook