Система освіти поповнилася новим поколінням управлінців

June 21, 2018

15 червня 2015 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Управління навчальним закладом» заочної форми навчання, підготовка якої здійснює кафедра методики навчання та управління навчальними закладами. Результати дослідження представили 25 магістрів. Освітньо-професійна програма має 3 спеціалізації: «Управлінська діяльність у закладах вищої освіти»,  «Управлінська діяльність у закладах загальної середньої освіти», «Управлінська діяльність у закладах професійно-технічної освіти», тому і дослідження були спрямовані на вирішення актуальних проблем в тій чи іншій галузі.

Комісія, під головуванням доктора економічних наук, професора Мостенської Тетяни Леонідівни, відмітила високий рівень робіт та актуальність тематик. Зокрема високий рівень показали  Василюк Тамара Григорівна (Професійна компетентність керівника як засіб підвищення ефективності управління науково-педагогічним колективом ВНЗ; Боришполь Ганна Іванівна (Впровадження креативного менеджменту в діяльність керівника); Єрмак Тетяна  Миколаївна (Стратегічне планування як основа розвитку навчального закладу), Ісько Ірина Володимирівна (Створення та функціонування навчальних закладів в умовах реформування освіти); Калічак Вікторія Юріївна (Система мотивації працівників в навчальних закладів та її удосконалення в сучасних умовах); Клименко Олена Володимирівна (Управління мотивацією персоналу в навчальному закладі); Титарчук Ірина Миколаївна (Організація освітнього процесу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій). Окрім того члени комісії відмітили практичну спрямованість робіт, адже сьогоднішні випускники, є керівниками, педагогами відомих в Україні навчальних закладів.

Приємно відзначити, що за результатами навчання  шість цьогорічних випускників претендують на отримання дипломів з відзнаками. Тому система освіти поповнилася новими, талановитими та креативними керівниками.

Ліля Мартинюк,
старший лаборант кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook