На економічному факультеті відбувся захист випускних бакалаврських робіт

June 12, 2018

Згідно наказів ректора № 540 від 11 травня 2018 р., № 593 від 25 травня 2018 року та № 524 від 10 травня 2018 року на економічному факультеті працювали екзаменаційні комісії.

    Так 31 травня 2018 року студенти економічного факультету 4 курсу та 3 курсу скороченого терміну успішно здали комплексний іспит з профільних дисциплін. 

 

 

   

А вже з 04 по 08 червня проходили захисти випускних бакалаврських робіт всіх спеціальностей.
Екзаменаційні комісії під головуванням професорів Ільчука М.М. (спеціальність «Економіка підприємства») Олійник - Данн О.О. (спеціальність «Фінанси і кредит») та Савчука В. К. (спеціальність «Облік і аудит»), організовано в доброзичливій атмосфері провели захисти випускних бакалаврських робіт. 50 студентів-випускників економістів, 76 - фінансистів та 94 обліковців представили перед екзаменаційними комісіями результати своїх досліджень та успішно захистили випускні роботи. Усім їм присвоєно освітній ступінь бакалавра за відповідними спеціальностями.

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, 08 червня 2018р.  Екзаменаційні комісії по захисту бакалаврських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету із напряму підготовки «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит» та «Облік і аудит» завершили свою роботу.

Тематика бакалаврських робіт була цікавою та різноманітною. Членами комісії із захисту відмічено, що студенти демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті.

На захистах були присутні декан економічного факультету д.е.н., професор Анатолій Діброва, заступники декана економічного факультету денної форми навчання, к.е.н., доцент Анатолій Шиш та к.е.н. Віталій Нагорний, та керівники бакалаврських робіт. Також в послухати майбутніх бакалаврів завітав і проректор з навчальної роботи Сергій Кваша.

Вітаємо студентів із успішним захистом та чекаємо наших випусників в магістратурі!

Віталій Нагорний,
заступник декана

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook