Студенти-фінансисти прийняли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з «Інвестування»

30 April 2018, 13:00
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1572 від 06.12.2017 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури 19-20 квітня 2018 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування». В олімпіаді взяли участь представники навчальних закладів з різних регіонів України близько 86 учасників,  наш університет представляли студенти 2 ст. курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Єрохіна Євгенія і Парасочка Павло під керівництвом доцента кафедри фінансів Галини Скрипник.
 
В перший день учасників привітали голова оргкомітету ректор к.т.н., професор А.В. Ковров, організатори олімпіади та члени журі. Привітання було не тільки формального характеру, але й підбадьорювало учасників не лише отримати призові місця, але й провести час в Одесі з максимальною корисністю.
 
Після привітання учасники приступили до виконання конкурсних завдань олімпіади, які включали відповіді на тестові завдання в обладнаних комп’ютерних класах за допомогою системи Moodle та вирішення трьох задач за тематикою: формування грошових потоків при здійсненні інвестиційної діяльності; оцінка вартості інвестиційних ресурсів та цінних паперів; методи та показники оцінювання інвестиційної діяльності; аналіз ефективності інвестування з урахуванням фактору ризику.
 
В той же час супроводжуючі викладачі відвідали цікавий семінар проф. Єрмакової С.С. «Орієнтири ноосферної освіти». Після офіційної програми приймаюча сторона організувала для студентів та супроводжуючих викладачів ознайомчу екскурсію по визначних пам’ятках м. Одеса.
За результатами олімпіади Єрохіну Євгенію і Парасочку Павланагороджено грамотами за творчий підхід, проявлений у вирішенні практичних завдань, а викладачу Галині Скрипник винесено подяку ректора за підготовку та підтримку студентів.
 
Буряк Аліна,
доцент кафедри фінансів
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook