Команда агробіологічного факультету - кращий снайпер НУБіП

April 27, 2018

Завершились військово-спортивні змагання серед науково-педагогічних працівників університету «Снайпер-викладач НУБіП України», з нагоди «120-ї річниці НУБіП України», які проводились на базі військової кафедри НУБіП України в приміщенні тиру і передбачали стрільбу з дрібнокаліберної гвинтівки ТОЗ-12 (8 пострілів, з яких три пробних і 5 залікових з відстані 25 м). Змагання проходили в два етапи. На першому етапі визначались місця серед кафедр та в особистих змаганнях. 

В особистих змаганнях серед чоловіків університету 1 місце виборов доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика –  Володимир Войцехівський, який з 10 пострілів набрав 93 очки.

На другому етапі проходили змагання між командами факультетів. Агробіологічний факультет представляли доценти Іванна Гаврись (кафедра овочівництва і закритого грунту), Володимир Войцехівський (кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика) та Анатолій Юник (кафедра рослинництва). Команда агробіологічного факультету досягла найвищих результатів набравши 132 очки і випередивши при цьому на 10 балів команду юридичного факультету за що отримала І місце.

 

 Вітаємо переможців і бажаємо подальших перемог!!!

 

Віра Кутовенко, доцент

  кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 

  


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook