Науково-практичний семінар та профорієнтація: НУБіП налагоджує співпрацю з Житомирським національним агроекологічним універистетом

April 27, 2018

     22 березня кафедра цивільного та господарського права НУБіП України частиною свого складу з користю провела в мальовничому Житомирі. Наші університети мають багато спільного і юристи, що працюють та навчаються в НУБіП України і Житомирському національному агроекологічному університеті об’єднані спільними науковими інтересами.


     Додати більшої динаміки цій співпраці був покликаний спільних захід – за підтримки ректорів О.В. Скидана та С.М. Ніколаєнка фахівцями кафедри цивільного та господарського права було проведено науково-практичний семінар «Проблеми застосування нового господарського процесуального кодексу» в ході якого професор О.П. Світличний презентував свої теоретичні напрацювання, які мають згодом лягти в основу відповідного підручника і оприлюднюються уперше.


      Завідувач кафедри цивільного та господарського права О.Ю. Піддубний разом з асистентом кафедри Н.А. Поліно ознайомили студентів ЖНАЕУ, які закінчують навчання на бакалавраті, з магістерською програмою «Підприємницьке право», яка забезпечується кафедрою цивільного та господарського права на юридичному факультеті НУБіП України.


        По закінченню заходу спікери відповіли на запитання і домовились проводити подібні спільні заходи на постійній основі.
     За гостинну зустріч хочеться щиро подякувати завідувачу кафедри правознавства Руслані Дмитрівні Ляшенко та доценту кафедри Лесі Павлівні Василенко, завдяки яким хочеться ще не раз повертатись до ЖНАЕУ, що і буде невдовзі зроблено, слідкуйте за нашими репортажами!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook