Учнівська наукова школа для одинадцятикласників на Черкащині

April 23, 2018
     В п'ятницю 20 травня відбувся візит делегації Національного університету біоресурсів і природокристування України за ініціативи проректора з навчальної і виховної роботи, доктора економічних наук, професора С.М.Кваші у Верхняцький навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей" Христинівського району Черкаської області. На базі даного ліцею вперше розпочала роботу Учнівська наукова школа Христинівщини за участю представників Національного університету біоресурсів і природокористування України та Управління освіти Христинівського району.
     У своїй промові проректор С. М. Кваша акцентував увагу на основних тенденціях у світі, на ринку праці, привернув увагу аудиторії до трикутника успішності, який включає в себе знання іноземних мов, майстерність фахівця в певній галузі та знання інформаційних технологій, а також презентував конкурентні переваги університету, розказав про важливість підготовки високоосвічених фахівців та зауважив що, саме за освіченими людьми - майбутнє держави.
         Подальша робота заходу продовжувалась в секційних засіданнях. В секції Технічні науки університет представила Ірина Ясенова, доцент кафедри комп'ютерних наук з темою "інформаційні революції та сучасні технології"
  •  
          Впродовж проведення даного заходу майбутні вступники виявляли інтерес та зацікавленість щодо спеціальностей які представлені в університеті, ставили багато запитань, адже саме в цей час абітурієнти обирають майбутню професію, яку мають бажання опанувати. Маємо надію, що отримана в ході проведення Учнівської наукової школи інформація стане їм у нагоді.
Ірина Ясенова
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook