Обрання на посади

20 December 2017, 10:00
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

15 грудня 2017 року відбулося засідання кафедри акушерства, гінекології, та біотехнології відтворення тварин, у якому взяли участь декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України Цвіліхоський Микола Іванович та директор НДІ Здоров’я тварин, професор Засєкін Дмитро Адамович.

Згідно порядку денного, було розглянуто два основних питання: обрання на посаду завідувача кафедри та переобрання на посаду доцента.
Згідно конкурсу, який оголошено наказом ректора № 1619 – К від 15 листопада 2017 р. на заміщення посади завідувача рекомендовано кандидатуру доцента кафедри Вальчука Олександра Анатолійовича.

У ході засідання заслухано доповідь Вальчука О.А., у якій було окреслено перспективні напрямки роботи кафедри на наступні 5 років. 
По завершенню виступу, О.А. Вальчуку було задано чотирнадцять питань, які стосувались перспективи міжнародної, навчальної, методичної, наукової та виробничої діяльності кафедри.
В обговоренні взяли участь декан факультету М.І. Цвіліховський, директор НДІ Д.А. Засєкін та члени кафедри, доценти Ю.В. Жук, В.М. Лакатош, С.С. Деркач, В.І. Бородиня. 

Шляхом проведеного таємного голосування НПП кафедри одноголосно рекомендували вченій раді факультету ветеринарної медицини на посаду завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин обрано кандидата ветеринарних наук, доцента Вальчука Олександра Анатолійовича.

Наступним питанням порядку денного було переобрання згідно оголошеного конкурсу на посаду доцента кафедри Жука Юрія Васильовича.
Члени кафедри заслухали звіт Жука Ю.В. за проведену роботу впродовж 2010-2017 рр. У звіті показано вагомі результати у навчальній, методичній, науковій, виховній роботі.

Після заслуховування звіту членами кафедри задані питання щодо наукових досліджень та оптимізації роботи на кафедрі.
В обговоренні усі виступаючі запропонували звіт доц. Жука Юрія Васильовича затвердити та підтримати його кандидатуру в обранні на посаду доцента кафедри.


Шляхом проведеного таємного голосування НПП кафедри одноголосно рекомендували вченій раді факультету ветеринарної медицини на посаду доцента кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин кандидата ветеринарних наук, доцента Жука Юрія Васильовича.


Секретар кафедри, доц. Мазур В.М.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook