Відвідування виставки ефективних рішень для агробізнесу «АгроКомплекс 2017»

November 6, 2017

31 жовтня – 2 листопада 2017 року студенти, які навчаються за магістерською програмою «Прикладна економіка» і є членами гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» кафедри глобальної економіки НУБіП України, відвідали міжнародну виставку ефективних рішень для агробізнесу «АгроКомплекс 2017».

 

Близько 400 компаній з 20 країн світу, національна експозиція Німеччини, понад 18000 професійних відвідувачів з усіх регіонів України, а також з Білорусі, Болгарії, Вірменії, Грузії, Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Польщі, Хорватії, Угорщини, Узбекистану представили свої здобутки на виставці.
Окрім потужної виставки технологічних досягнень, студенти долучилися до обговорення результатів експериментального проекту «Агрополігон 2017», дізналися про існуючі програми технічної та грантової підтримки малого й середнього фермерства, нові напрямки кооперації на конференції «Від виживання до розвитку, про успішний досвід використання інструментів кооперації та фінансово-кредитних інститутів»; отримали максимум практичного досвіду впровадження господарствами технологічних новинок, відвідавши цикл конференцій «Академії аграрного успіху 2017».

 
Студенти мали змогу наглядно побачити нову агротехніку, випробувати засоби захисту рослин, скуштувати продукцію сільського господарства та інше.
Враження і позитивні емоції ще довго будуть супроводжувати студентів, а знання, отримані на агровиставці, допомагатимуть їм у навчанні.
  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook