Наші найспортивніші та найкращі!!!

October 25, 2017

Вчора студенти агробіологічного факультету ще раз всім довели, що вони найкращі футболісти!!! Із рахунком 5:3 команда агробіологічного факультету перемогла факультет аграрного менеджменту із міні-футболу і зайняла І місце.

Із впевненістю скажу, що наша команда продемонструвала неперевершену гру і змушувала тремтіти суперника із факультету аграрного менеджменту від кожної передачі м'яча.

Андрій Дарда відкрив рахунок, швидко обробив пас і наніс точний удар у ворота противника. Олексій Сорокін забив два голи, показавши цим всю свою майстерність і був нагороджений медаллю найкращого гравця змагань, з чим його щиро вітаємо!

Максим Литвин додав на рахунок команди ще один гол, а Валентин Дмитренко забив останній, контрольний, п'ятий. Потрібно також відмітити Андрія Бондара, Ігоря Макаренка, Назара Кравця та Арсенія Пухляка, які виходили на заміну, робили все, щоб суперник не влучив у ворота. Особливий удар приймав на себе воротар і капітан команди Максим Чапала,  який рятував команду від небажаного результату.

Майстерність, командний дух, віра в себе - це все, було присутнє у грі від якої захоплювало подих. Величезне спасибі вболівальникам, котрі не дивлячись на холод, прийшли підтримати команду агробіологічного факультету! Ви не давали хлопцям падати духом, не дивлячись ні на що! Факультетам МТФ і ТВБ окрема подяка за неймовірну підтримку з їхньої сторони!!!

Наші хлопці вкотре доводять, що вони найспортивніші і взагалі найкращі!

Вітаємо з перемогою!

Ви гордість факультету!

Так тримати!

 

Діана Максимчук, оргкомітет студентської

організації агробіологічного факультету.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook