Відбулася відкрита лекція доцента Колеснікової О.М. з дисципліни «Фінансовий облік» на тему: «Accounting for non-current assets»

October 19, 2017

18 жовтня 2017 року згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на економічному факультеті на виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» на  3 парі в аудиторії 612 навчального корпусу № 10 відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Колеснікової Олени Миколаївни з дисципліни «Фінансовий облік» для студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» 7 англомовної групи на тему: «Accounting for non-current assets» (Облік необоротних активів).

   

 На лекції були присутні: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., проф. Калюга Є.В., д.е.н., проф. Лазаришина І.Д., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., проф. Савчук В.К., к.е.н., доц. Мельниченко І.В. Також лекцію відвідав заступник декана економічного факультету, к.е.н. доц. Шиш А.М.

 На засіданні кафедри, яке відбулося в той же день 18.11.2017 р. протокол № 3, було зазначено, що лекція була прочитана на високому професійному рівні англійською мовою із застосуванням сучасних інтерактивних методик та технічних засобів, була позитивно оцінена як співробітниками, так і студентами факультету.

 

 Мельянкова Людмила,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook