ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ - МОЖЛИВІСТЬ ПРАВИЛЬНО ОБРАТИ МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ

October 20, 2017

  18 жовтня 2017 року Старокостянтинівським міськрайонним центром зайнятості за підтримки управлінь освіти м. Старокостянтинова та Старокостянтинівського району Хмельницької області відбулась вже традиційна Ярмарка професій – зустріч та спілкування учнів випускних класів району та міста з представниками навчальних закладів різного рівня акредитації. Виступи представників навчальних закладів були цікавими, яскравими, з використанням презентаційних фільмів та слайдів, доступних та зрозумілих для випускників.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України, і юридичний факультет зокрема, представляла старший викладач кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. Канарик Юлія Сергіївна. 

     Майбутнім вступникам було показано відеоролик про університет, розповсюджено буклети та інші матеріали з інформацією про правила вступу до НУБіП України та інформацією про спеціальності та факультети. Акцентовано увагу на напрямі підготовки «Право», за яким готуються фахівці на юридичному факультеті. Шкорярів зацікавила інформація про матеріальну базу університету, новітні навчальні програми, стажування і фахові практики за кордоном та про дозвілля студентів НУБіП України. Вибір професії - це діло не одного дня. Обираючи професію, треба пямятати, що здійснити відповідальний крок треба свідомо, ураховуючи свої нахили та здібності, особисті та громадські інтересию Потрібно памятати, що не має професій поганих і добрих, легких і важких. Значення професії в житті людини залежить не від характеру роботи, а від того, як до неї ставиться сама людина. Спілкування було корисним для всіх присутніх у залі. На ярмарок були запрошені вчителі, і батьки учнів, і представники органів влади у районі, райвідділу освіти.

    Спілкуючись із учасниками ярмарку, стало зрозумілим, що майже дві третини випускників шкіл району ще не мають чіткого уявлення про те, який фах обрати. І щоб вибрати те добре діло, професію до душі, вони й прийшли на ярмарок професій.  Саме ярмарок дещо розставив крапки над „і”. Тому, молодь була задоволена проведеним заходом, який, до слова, відбувся на високому професійному рівні. 

Юлія Канарик,
старший викладач кафедри цивільного
та господарського права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook