Участь завідувача кафедри в урочистих заходах з нагоди 35-річчя ВНАУ

October 4, 2017

   3 жовтня 2017 р. завідувач кафедри адміністративного та фінансового права доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Курило Володимир Іванович на запрошення президента та ректора Вінницького національного аграрного університету відвідав цей знаний на Поділлі виш, де прийняв участь в урочистих заходах з нагоди його 35-річчя. Запросили Володимира Івановича до університету як одного з колишніх його керівників бо ж він у період з березня по червень 2015 року був очільником цього НВЗ у статусі виконуючого обов’язки ректора згідно з відповідним наказом Міністра освіти і науки України.

 

Професор Курило В.І. з представником НУБіП України
на урочистостях професором Войтюком Д.Г. у музеї ВНАУ.

 

Виконувач обов’язків ректора ВНАУ у 2015 р. професор Курило В.І. поряд з першим керівником – директором Вінницького філіалу УСГА (1982-1986 р.р.) (нині ВНАУ) доцентом Зрібняком Борисом Івановичем,  ректором університету у 1992-2009 р.р. професором Середою Леонідом Павловичем, виконувачем обов'язків ректора ВНАУ у 2013-2015 р. р. доцентом Янчук Галиною Василівною

  

Цікавим є факт, що саме у цей період у виші створена військова кафедра, на якій почали здійснювати підготовку офіцерів за 5-ма військово-обліковими спеціальностями та вийшов друком перший юридичний журнал. До речі, військова кафедра ВНАУ стала першою у Вінницькій області військовою кафедрою у цивільному ВНЗ, що є вкрай важливим, державницьким кроком, спрямованим на зміцнення кадрового потенціалу нашого війська в умовах збройної боротьби Української держави з російським агресором.

 

Декан юридичного факультету,
професор кафедри адміністративного та фінансового права
Олена Яра

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook