«SPIRIT OF FREEDOM» на Тижні правових знань від кафедри цивільного та господарського права

October 4, 2017

Розуміння права розвиває усвідомлення обов’язку.

Загальний закон – це свобода, яка закінчується там,

де починається свобода іншого. — В. Гюго

 

Правові знання - це необхідний елемент загальної культури людини. Відповідні знання набуваються за допомогою правового навчання і виховання, соціального і правового досвіду.

В межах Тижня правових знань у НУБіП  України (2-6 жовтня 2017 року) кафедрою цивільного та господарського права було, зокрема,  проведено захід під промовистою назвою «Free zоne».

Де студенти юридичного факультету змогли у невимушеній обстановці розкрити та продемонструвати свої здібності у вирішенні правових питань, розв’язку цікавих та водночас веселих ребусів з цивільного права, а також  проявити свої таланти у невеликих  сценках пантоміми  на правову тематику.

Спробували себе у художньому читанні віршів та навіть перефразували відому пісню для розкриття «сучасного» образу юриста.

Словом, атмосфера була такою, що «spirit of freedom» довго блукав по аудиторіях та коридорам юридичного факультету, нагадуючи всім: «Господь створив нас вільними. Ніхто так не шанує нашої свободи, як Бог. Але ми не маємо відваги бути вільними. Бо бути вільним - це означає бути відповідальним. Ми говоримо про свободу, тішимося свободою, бажаємо свободи, підкреслюємо своє бажання свободи, але насправді боїмося її» - Любомир Гу́зар

Інна Горіславська

доцент кафедри цивільного та господарського права

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook