Найспортивніша академгрупа 2017 на агробіологічному факультеті

May 29, 2017

25-26 травня, на стадіоні НУБіП, до Дня університету відбулися спортивні змагання, на кращу спортивну академгрупу, саме академічну групу ( всі 18 студентів повинні навчатися в одній групі).

Агробіологічний факультет представляли студенти 4 курсу 3 групи. Вони протистояли гострій спортивній боротьбі, яка відбувалася під час змагань, бажання швидше пробігти, дальше кинути, влучити в ціль і т.п. розвивали в команді неабияку дружність і любов до спорту.

Перший день змагань для них пройшов у спокійному руслі, вони надзвичайно старанно і зосереджено здобули перемогу у двох видах спорту: скакалка та бочче. Другий день був більш емоційним та насиченим. Адже найважчі змагання були саме у цей день. Кожному з них необхідно було зібратись духом та силою волі, бо лише у цьому запорука справжнього успіху.

Можна з впевненістю сказати, що всі представники були гідними конкурентами, але наші студенти були неперевершеними. Боротьба у перетягуванні канату змусила затамувати подих всіх вболівальників, але наші хлопці змогли вистояти перед гідним супротивником і здобути почесне друге місце. Але не тільки це допомогло їм перемогти, а й отримані перші місця у таких видах спорту як: зустрічна естафета та дартс, і друге місце у корпоративній силі.

Поспілкувавшись з уболівальниками та друзями наших спортсменів можна з упевненістю сказати, що ця команда – найдружніша та найпозитивніша в усьому університеті. Весь цей час вболівала і підтримувала своїх студентів - наставник групи, доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології Анна Ярош. А за словами проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші: «Ця група неймовірна та просто молодці!»

Отже, за результатами усіх видів змагань студенти 4 курсу 3 групи здобули переможне перше місце з відривом у 40 балів від наступного місця.

Тож вітаємо наших Переможців! Бажаємо гідно скласти останню екзаменаційну сесію, захистити бакалаврські роботи, вступити в магістратуру і наступних перемог!

 

Людмила Комар,

студентка 3 курсу агробіологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook