ЮРИДИЧНА ВІКТОРИНА НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ: ЯКІСНЕ ЗАСВОЄННЯ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ, ГАРНІ ЕМОЦІЇ ТА ЧУДОВИЙ НАСТРІЙ!

11 May 2017, 15:46

Навчати є справа обов’язку,

розважати – справа поваги (до слухачів).

Марк Туллій Цицерон

 

           Досвід викладання дисципліни «Правова культура особистості» для студентів неюридичних спеціальностей НУБіП України засвідчив, що одним із найкращих способів якісного засвоєння навчального матеріалу є інтелектуальні розваги.

Цього разу учасниками юридичної вікторини стали студенти 1 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, які 03 травня 2017 року зголосилися взяти участь у такому навчально-розважальному заході.

 

Усі учасників було поділені на дві команди, кожна з яких мала якнайшвидше дати відповідь на поставлені питання.

 

Вікторина структурно складалася з п’яти блоків питань. Спочатку команди отримали змогу задати питання з права одна одній, другий блок склали цікаві питання з права від викладача, далі студенти натхненно шукали відповіді на питання з юридичної математики та логіки (відповідно четвертий і п’ятий блоки) і на завершення – блок ситуаційних задач.

  

          Усі питання до вікторини були дуже цікавими та оригінальними. Вільне володіння знаннями з правової культури особи та правознавства дозволило учасникам досить швидко давати правильні відповіді. У підсумку – якісне засвоєння знань з права, гарні емоції та чудовий настрій!

 

Іван Шемелинець,

доцент кафедри теорії та

історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook