Профорієнтаційна робота в Каневі кафедрою комп'ютерних наук (Бородкін Г., Міловідов Ю.)

May 6, 2017
Відповідно до розпорядження декану факультету інформаційних технологій №09 від 02.03.2017р. про проведення профорієнтаційної роботи в навчальних закладах Канівського району Черкаської області співробітниками факультету ст.. викладачі кафедри комп’ютерних наук Бородкін. Г.О. і Міловідов Ю.О. відвідали спеціалізовані школи І-ІІІ ступенів м. Канева.
За попередньою домовленістю з директором Канівської загальноосвітньої школи №1 Гриб Світланою Анатоліївною 24 квітня 2017 року відбулась зустріч школярів випускних класів з Бородкіним Г.О.
Під час зустрічі школярі активно цікавились студентським життям в НУБіП, умовами навчання, спеціалізацією факультетів, умовами в гуртожитку, розмірами стипендій і багатьма іншими питаннями. Було роздано велику кількість ознайомчих матеріалів. Зустріч пройшла в дружній і неформальній атмосфері.
Керівництво школи дало дозвіл на розміщення матеріалів про НУБіП як на дошці об’яв так і біля входу до школи.
 

 

Канівська загальноосвітня школа №1. Ст. викладач Бородкін Г.О. та класний керівник 11-го класу серед учнів на зустрічі
 
В цей же час за домовленістю з завучем Якубовою Юлією Володимирівною відбулась зустріч ст. викладача НУБіП Міловідова Ю.О. з випускниками Канівської гімназії ім. Івана Франка. Розповідь про університет та його факультети викликала велику зацікавленість у школярів. Було задано велику кількість питань про діяльність університету і студентське життя. Усі інформаційні матеріали про університет були роздані майбутнім абітурієнтам і розміщені на інформаційному табло гімназії.
  
Матеріали про НУБіП на дошці об’яв Канівської гімназії ім. Івана Франка.
 
Після завершення візитів обидва викладачі відвідали Канівську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №6. Не зважаючи на те, що в цьому році у школі не було випускних класів, за сприяння заступника директора школи з навчально-виховної роботи Богданової Галини Георгіївни відбулась зустріч з найбільш обдарованими дітьми 10 класів. Під час бесіди школярі особливо цікавились умовами навчання на факультеті інформаційних технологій. Після зустрічі Галина Георгіївна розмістила об’яву про умови вступу до університету у кабінеті математики, де вона викладає.
 
В березні 2017 року за домовленістю із завучем Степанецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Головко Ольгою Вікторівною та директором Таганчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гарбузом Сергієм Михайловичем у ці школи були надіслані матеріали щодо умов вступу до НУБіП, які і були розміщені у куточку профорієнтації цих шкіл Канівського району.
 
Георгій Бородкін
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook