Вітаємо! Декана економічного факультету Діброву А.Д. відзначено як керівника найкращого проекту по держбюджетній тематиці!

2 May 2017, 22:47

25 квітня 2017 року відбулося розширене засідання ректорату
https://nubip.edu.ua/node/32085 , на якому, зокрема, обговорювалися результати експертизи анотованих звітів по науково-дослідним роботам. Найкращою науково-дослідною роботою стала тематика "Прогнозування біоекономічного потенціалу сільського господарства України в умовах ризиків кліматичних змін", керівником якої є д.е.н., професор Діброва А.Д.

Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про результати експертизи анотованих звітів по науково-дослідним роботам: «За результатами експертного оцінювання, в окремих випадках маємо низькі показники. Хоча цьому є об’єктивні причини. Приміром, тематика науково-дослідної роботи була розрахована на п’ять років. Але у зв’язку із перепідпорядкуванням університету, заплановане на цей період змушені були реалізовувати у дворічний термін. Однак питання якісної підготовки проектів не знімається. Сьогодні замало виграти конкурс і отримати фінансування, треба ще виконати дослідження на високому рівні». У протилежному випадку, наголосив Ігор Ілліч, санкції дуже серйозні: повернення використаних бюджетних коштів. Також перший проректор проінформував про старт відбору проектів на наступний рік. Перший (університетський) етап вже розпочато. Триватиме він до 15 травня. Після – кращі тематики братимуть участь в другому етапі, де й вирішиться, чи отримають вони фінансування держави.

Відзначимо, що тільки 1 проект по університету, виконаний на кафедрі глобальної економіки, отримав найвищу оцінку!

 

Вдовенко Н.М., д.е.н., професор,
завідувач кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook