Листопад Вікторія - переможець першого туру Всеукраїнської студентської олімпіади з регіональної економіки

March 28, 2017

 Листопад Вікторія, студентка економічного факультету с.т., спеціальність «Фінанси і кредит», переможець першого туру Всеукраїнської студентської олімпіади з регіональної економіки

Що надихає займатися науковою діяльністю?
Вікторія: В університеті діє велика кількість гуртків, де можна поглибити свої знання з дисциплін, що викладаються. На кафедрі глобальної економіки функціонує науковий гурток «Регіоноведення», метою якого є висвітлення сукупності всіх соціально-економічних, політичних, історичних, природно-екологічних та інших аспектів регіонального розвитку. Велике задоволення я отримала від участі в студентській конференції, яка щороку проводиться для студентів економічного факультету. Тема моєї доповіді на конференції: «Рівень життя населення України в трансформаційних умовах». Також стимулює атмосфера в рідній «альма-матер» - нашому університеті. Викладачі та деканат докладають всіх зусиль щоб зацікавити студентів у вивченні дисциплін, надають підтримку та скеровують у вірному напрямі.


Які плани у науці на найближчі три роки Ви маєте?
Вікторія: Найближчим часом я збираюся отримувати базові знання, які знадобляться для подальшої наукової діяльності.


Які якості мають бути притаманні успішному молодому науковцю
сьогодні?

Вікторія: На мій погляд, найголовніше — це бажання. Ви самі повинні бути зацікавлені в предметі, який ви вивчаєте. Марно намагатись змусити людину займатись усе життя тим, що їй самій не цікаво. Звичайно, треба успішно виконувати навчальний план, знати хоча б одну іноземну мову для участі у міжнародних наукових конференціях та спілкування з науковцями із закордону, але головне — це зацікавленість і ніяких спеціальних здібностей не потрібно.
 

Наконечна К.В.,
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook