Екскурсія магістрів програми "Прикладна економіка" до Музею лікарських трав

March 17, 2017

В чудовий сонячний день 15 березня магістри 1 року навчання програми «Прикладна економіка» у супроводі куратора доцента кафедри глобальної економіки Кірейцевої Олени відвідали музей лікарських трав, що знаходиться на території кафедри конярства і бджільництва Національного університету біоресурсів і природокористування України. Екскурсію для магістрів провів особисто завідувач лабораторією лікарських рослин Володимир Гаврилович Біленко.

Магістри мали можливість познайомитись з лікарськими рослинами України. Володимир Гаврилович захопливо розповів про місця вирощування лікарських рослин, їх цілющі властивості, правила їх збору та зберігання. Лікарські рослини - велика група рослин, що застосовуються в медичній і ветеринарній практиці при різного роду захворюваннях з лікувальною або профілактичною метою. Вони використовуються у вигляді зборів, порошків, настоянок, чаїв або безалкогольних напоїв.

Студентам, як майбутнім спеціалістам з прикладної економіки, було цікаво дізнатись про економічний потенціал і рентабельність виробництва лікарських рослин в Україні.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook