Школярі Дарницького району м. Києва були запрошені на навчання на юридичному факультеті НУБіП України

March 16, 2017

В рамках здійснення профорієнтаційної роботи, доцентами кафедри адміністративного та фінансового права Гулак Оленою Василівною та Слюсаренком Сергієм Вікторовичем відбулось відвідання низки середніх навчальних закладів Дарницького району, а саме: СШ № 289, 291, 309 та ліцею «Наукова Зміна».

Так, педагогами НУБіП були відвідані навчальні заняття як серед школярів 9 так і 11 класів. Слід зауважити про неабиякий інтерес школярів у цілому до повідомленої їм  інформації, що проявилась у задаванні багатьох питань щодо безлічі аспектів навчально-виховної діяльності студентів нашого вишу. Неабияку зацікавленість проявили і дев’ятикласники, які саме зараз визначають свій подальший професійний шлях.

Під час профорієнтаційної бесіди були роздані інформаційні матеріали про вимоги до вступу, рекламні проспекти вузу тощо. Було ознайомлено з досягненнями та історією НУБіП України, з широкою спеціалізацією нашого навчального закладу та запрошено до вступу як на юридичний факультет так і на широкий перелік інших.

У цілому, спілкування зі школярами було жвавим та цікавим. Будемо сподіватись на подальшу співпрацю та чекаємо до лав нашого навчального закладу!

Доценти кафедри адміністративного та фінансового права

Гулак Олена Василівна та Слюсаренко Сергій Вікторович

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook