Агрохіміки представили НУБіП України на Міжнародному агрохімічному форумі у Києві

March 11, 2017

Співробітники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна доценти: Надія Бордюжа, Ірина Логінова та завідувач лабораторії оптимізації живлення рослин Олексій Тарасенко 2-3 березня 2017 року прийняли участь у Міжнародному агрохімічному форумі, учасниками якого були провідні компанії й організації світу агробізнесу: Департамент землеробства і технологічної політики в АПК Міністерства аграрної політики та продовольства України, Союз хіміків України, ФАО, Інфоіндустрія, Syngenta, Астарта-Київ, ТОВ «ФосАгро Україна», ДП Агроцентр Єврохім Україна», Агросфера ЛТД та ін.

У межах форуму учасники розглянули стан та прогноз ринків добрив та ЗЗР, новинки у світі агрохімікатів, роль збалансованого живлення рослин і технологічні рішення якісного внесення добрив, а також ЗЗР. У розрізі значення збалансованого живлення рослин завідувач лабораторії Оптимізації живлення рослин Олексій Тарасенко представив доповідь на тему: «Політика вапнування. Внесення кальцію», у якій розкрив питання значення кальцію у живленні рослин та родючості грунтів, огляд сучасного ринку кальцієвмісних добрив та меліорантів, а також ефективні шляхи їх застосування. Та отримав диплом за висококваліфіковану доповідь.

Доцент Ірина Логінова зробила огляд ринку мікродобрив та представила результати досліджень РКД на основних зернових культурах.

Серед присутніх на форумі та доповідачів були і випускники нашого університету. Зокрема, Вадим Скрипник (операційний директор ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдинга «Астарта-Київ», член ради роботодавців агробіологічного факультету)

та Степан Деркач (менеджер компанії «Сингента») представили доповіді щодо особливостей застосування агрохімікатів.

Це ще раз підтверджує високий рівень потреби у випускниках профілю агрохімсервісу Національного університету біоресурсів і природокористування України для провідних аграрних компаній.

Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна
Надія Бордюжа
 Завідувач лабораторії Оптимізації живлення рослин
Олексій Тарасенко

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook