Агробіологічний факультет чекає випускників столичних шкіл на навчання

March 11, 2017

      Триває профорієнтаційна кампанія вузів. Викладачі агробіологічного факультету, звичайно, зацікавлені в тому, щоб кращі випускники школи стали нашими студентами. З цією метою була організована зустріч з 10 і 11 класами школи №113 м. Києва, за що висловлюємо вдячність вчителям і директору школи Наталії Борисівні Щенявській.

   

    На таких зустрічах приємно, що про наш університет і агробіологічний факультет є що говорити з гордістю. Випускників зацікавила розповідь про професорсько-викладацький склад, навчальні програми, навчально-виробничі бази, культурне життя, інноваційні дослідження, можливості працевлаштування, а головне – про потрібність державі наших фахівців, про успіхи випускників. Не приховували учні позитивних вражень від масштабності й різноплановості діяльності університету, можливостей, які відкриваються перед студентами протягом навчання і після успішного його закінчення.

   

        Учнів запросили відвідати університет, прийняти участь у предметній олімпіаді, проінформували про підготовчі курси для вступників. «Ми запрошуємо вас на навчання не лише для того щоб поповнити нашу студентську родину, а й для того щоб зробити вас успішними людьми» - такими словами була завершена зустріч.

Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Пасічник Н.А.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook