За результатами проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із загально-професійної дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті»

February 23, 2017

Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади із загально-професійної дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті» було проведено з 23 лютого 2017 р. В олімпіаді приймали участь 45 студентів 4 курсу, та 5 курсу ОС «Магістр» економічного факультету, напряму підготовки «Облік і аудит».
Студентам було запропоновано конкурсні завдання дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті».
 

Вичерпна відповідь на кожне із завдань (згідно Положення про підведення підсумків знань студентів – учасників Всеукраїнської олімпіади – 2010) оцінювалася так: Задача в програмі «1С: Підприємство 8.2» - 25 балів; Тести на перевірку знань по роботі з комп’ютерними програмами «1С: Підприємство 8.2», «Me.doc IS», «Парус» – 75 балів; Максимальна кількість балів – 100.

Склад журі: голова - д.е.н. професор, зав. кафедри обліку та оподаткування Є.В. Калюга, члени журі: заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент А.М. Шиш, старший викладач кафедри обліку та оподаткування Г.О. Германчук, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Н.П. Венгерук, Л.В. Мельянкова, Н.П. Кузик, Т. М. Слєсар, к.е.н., старший викладач кафедри обліку та оподаткування Л.П. Миськів.

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів визначено:

1 місце – Гнесь Оксана Петрівна
2 місце – Кривошей Олександр Вячеславович
3 місце – Швець Василь Вікторович

Вітаємо та бажаємо подальших блискучих перемог!

 

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook