Профорієнтаційна робота кафедри обліку та оподаткування триває

January 31, 2017
27 січня 2017 року в рамках профорієнтаційної роботи економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри обліку та оподаткування Мельянкова Людмила Василівна відвідала середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 66 Дніпровського району м. Києва, де провела тематичну бесіду «Особливості навчання на економічному факультеті НУБіП України». 
Увагу учнів було акцентовано на тому, що у рейтингу українських вищих закладів освіти, котрий містить 61 кращий університет, Національний університет біоресурсів і природокористування України займає 10-у позицію (а насправді ділить на трьох 8-е місце).
a
Також учні ознайомились з основними напрямками діяльності економічного факультету НУБіП України, формами та методами навчальної роботи, яка здійснюється науково-педагогічним складом факультету; з особливою цікавістю сприйняли інформацію стосовно умов та вимог щодо вступу до НУБіП України у 2017 р., підготовчих курсів до вступу в НУБіП України, організації студентського самоврядування, участі у позанавчальному житті, культурно-масових заходах, що проводяться на економічному факультеті НУБіП.
Майбутні абітурієнти отримали буклети з інформацією про діяльність та переваги навчання в НУБіП, зокрема на спеціальності «Облік і оподаткування», а також були запрошені на День відкритих дверей НУБіП України.
Миськів Любов Петрівна, к.е.н., старший викладач
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook