На юридичному факультеті відбувся командний інтелектуальний турнір з цивільного та господарського права «ГРА ПРЕСТОЛІВ»

November 1, 2016

     31 жовтня 2016 року на юридичному факультеті відкрився Тиждень правових знань, що передує науковій конференції з нагоди 15-ти річчя Юридичного факультету. Тиждень правових знань – це студентський науковий захід, під час якого кафедри юридичного факультету влаштовують для студентів ігрові змагання на знання дисциплін свого профілю.    

    Кафедра цивільного та господарського права спільно зі студентами, які цікавляться історією цивілістики від найдавніших часів до сьогодення запропонували студентам почергово перенестися в часи Давнього Риму, Середньовічної Європи, де відбувалась кодифікація цивільного та комерційного права та сьогодення цивільного і господарського права України. Для цього було влаштовано вікторину на знання Римського цивільного права для студентів другого курсу, конкурс з розв’язання ребусів для студентів третього курсу, та справжні безкомпромісні дебати щодо співвідношення і майбутньої долі Цивільного та Господарського кодексів України.

     На завершення заходу відбувся показ журналістського відеосюжету, підготовленого студентами магістратури за матеріалами зустрічей з досвідченими практикуючими юристами, в якому звучать сучасні і актуальні думки і погляди на місце юриста в професії, вимоги до молодого спеціаліста, можливості кар’єрного зростання, а також поради юристам-початківцям, як сміливо не лякаючись помилок робити перші кроки в професії.

    В залі були зібрані студенти всіх курсів, а також заочної форми навчання, і всі присутні, включаючи студентів першого курсу, могли особисто пересвідчитись у цікавості і важливості цивільного та господарського права з давніх часів до сьогодення, як основи побудови розвинутого громадянського суспільства, всебічної реалізації майнових і особистих немайнових прав та законних інтересів людини.

Завідувач кафедри цивільного та
господарського права,
доктор юридичних наук, доцент
Піддубний О. Ю.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook