Першокурсники юридичного факультету пройшли посвяту в студенти

October 29, 2016

     Як завжди урочисто і святково пройшла традиційна 15 церемонія посвяти першокурсників у студенти-юристи. В прикрашеній аудиторії зібралися вчорашні школярі, а нині – першокурсники спеціальності «Право». Попереду у першокурсників цікавий і незвіданий шлях пізнання. Нехай він буде для молодого покоління насиченим, багатим на нові досягнення, перемоги і здобутки.

    Університетська родина гостинно привітала усіх, хто вперше відкрив перед собою широкі двері знань вищого навчального закладу. Успішне завершення вступної кампанії 2016 року привело на юридичний факультет 75 молодих людей, які зробили перший крок у доросле життя обравши Національний університет біоресурсів і природокористування України і стали гідними його студентами. І це не дивно, адже нині університет є потужним осередком освіти і науки із сучасною матеріально-технічною базою, розлогою мережею структурних підрозділів та наукових центрів, широко відомих в Україні та за кордоном. На святі було чимало поважних гостей, серед яких були декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент Яра О.С., заступник декана, кандидат юридичних наук, доцент Улютіна О.А., завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники та студенти.
    Декан юридичного факультету Яра О.С. у своєму вітальному слові щиросердно привітала першокурсників з визначною подією в їхньому житті. Вона підкреслила, що в університеті, і на факультеті зокрема, створені всі умови для успішного навчання, тому здобутки студентів залежать тільки від них самих, від їхньої праці та бажання отримати гідну професію, реалізуватися у професійному житті, отримати успішне майбутнє.
    Після теплих привітань святковий концерт розпочали чарівні ведучі – студентки 1 курсу Дошка Євгенія та Довга Ольга. Надзвичайно весела та непередбачувана презентація нового покоління студентів підняла настрій усім присутнім. https://youtu.be/COgE1nfD-PE


     Першими представляти свою академічну групу мали честь студенти 1 групи, які продемонстрували неабиякі таланти та креативність.

 

     Спочатку вдаваний «журналіст» провів соціальне опитування серед представників цієї групи з запитанням: «Чому я вступив у НУБіП України», жарти та посмішки супроводжували гостей і учасників дійства весь час.

     Далі студент-першокурсник Суржок Богдан виступив з авторським віршем про свої враження від університету і навчання:

Поступив в НУБІП
В прийомку їду – всім бібііііп
Юридичний факультет -
НУБІП – гуд, а Кембрдіж бед
Вчу ночами пари я
Ми не група, а сім’я
В гуртожитку – просто шик
Зранку – каша і шашлик
Логіку не розумію,
в зубах книжка –
обід грію
Бали бачу – то аж млію
чуть повчив і повертівся
Холодно, чайком зігрівся
вночі "що робиш?"
"не сплю", "тдп й історію вчу"
Пари прогуляти – ні
я юрист, я на коні
я студент, я молодець
не здам сесію - капець!


     Для гостей свята пролунали вокальні вітання у виконанні Волянюка Дениса та Виговського Олександра «Я – юрист», а дівоче тріо в складі Ірини Гаєвої, Юлії Хабазні та Дарини Удовенко виступили з піснею «Три подружки однокурсницы». Також декламаторські здібності виявили у Дідух Анастасії, Суржока Богдана, Кокотуна Антона, Капітон Тетяни, Вороніної Аліни та інших. Під час виступу в залі панувала дружня атмосфера та було відчутно хорошу підготовку.

     Родзинкою виступу стало представлення глядачам відзнятого відео на тему «Наші серця б’ються у спільному ритмі – ритмі НУБіП». https://youtu.be/6miS8GghCZ0

 

     Другими на сцену вийшли студенти 2 групи, які розпочали свій виступ з милозвучних віршів, що лунали з вуст Кондратюк Дарії.

Згодом у виконанні милої Вікторії Купрій дзвеніла пісня «Україна».

     Відразу було видно, що група знаходиться в теплих стосунках, адже остання пісня «Воины света», яку виконував весь колектив у супроводі гітари Берези Андрія, була дуже душевною і гріла серця глядачів.

     Творчий доробок внесла в це свято студентка 3 курсу 2 групи Ольга Астаф’єва. Молода виконавиця вразила всіх тембром голосу та піснею «Не дощ».


     Останніми представляли свою маленьку родину студенти 3 групи, які, як виявилось, теж мають талант до створення фільмів. Свій фільм вони створили під назвою «Юрфак вдень та вночі». Він був доволі цікавим та гумористичним. https://youtu.be/SbN24WiXrv4  

     Згодом виступ продовжили ведучі Наталія Орлик та Назар Ковальчук.

     Далі на сцену вийшов староста групи Максим Ровишин і з ентузіазмом продемонстрував хист до володіння іноземною мовою, читаючи вірш «If…». Всі присутні уважно слухали і були вражені здібністю студента володіти англійською мовою, вміти користуватися нею та володіти чіткою дикцією. Вміння співати показала Дошка Євгенія, яка виконувала «Ми – українці», а також танцювальні здібності у вигляді східних танців проявила Довга Ольга. На завершення група вирішила заспівати пісню «Все буде добре». Це було зворушливо і емоційно.


     

     Врешті-решт, не можна відмітити когось по особливому. Ми просто вкотре переконались, що скарбниця нашого університету поповнюється новими талантами і загорається новими зірками. Тож хай горять вони ясно, не гаснучи і дарують своєму юридичному факультету світло в майбуття!
     Тож у добру путь, шановні першокурсники! Нехай студентські роки будуть часом вашого інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу! Нехай роки навчання в нашому університеті наповнять ваше життя новим змістом, розширять коло друзів, будуть багатими на яскраві події та приємні враження! Терпіння вам та наполегливості, енергії та натхнення, удачі та успіхів!

Наставник 1 групи 1 курсу,
старший викладач кафедри цивільного та
господарського права, к.ю.н.
Канарик Юлія

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook