На юридичному факультеті пройшов звіт голови Студентського самоврядування факультету

29 September 2016, 18:57

     За день до проведення виборів голови Студентської організації юридичного факультету НУБіП України були проведені дебати між кандидатами. Взагалі дебати являються спеціально організованим публічним обміном думками між двома сторонами з актуальної теми. Цей різновид публічної дискусії учасники дебатів спрямовують на переконання в своїй правоті третьої сторони, а не одне одного.
      Популярність дебатів сьогодення пов'язана з політичними дебатами. Першими телевізійними дебатами були теледебати між Дж. Кеннеді та Р. Ніксоном у ході передвиборчої президентської кампанії в США в 1960 році. Можна сказати, що після цього дебати міцно ввійшли в політичне життя як на американському континенті, так і в Європі. Перші теледебати в Україні також викликали велику зацікавленість.
    На юридичному факультеті такий захід проводиться уже втретє задля кращого ознайомлення студентів з програмою та баченням самоврядування нашими лідерами.



    Проте дебатам передував звіт Шпака Юрія, голови Студентського самоврядування факультету за рік своєї діяльності, де кожен почув і побачив, що було зроблено, про успіхи та невдачі, про виконані обіцянки.



     Заслухавши звіт перейшли до найцікавішого моменту зустрічі, а саме до дебатів. Цього року виявили бажання очолити самоврядування юридичного факультету двоє студентів: Соболєва Катерина та Шпак Юрій

 

 

     Першою до слова та представлення своєї програми було запрошено Соболєву Катерину, студентку 2 курсу, яка ставить за ціль зробити життя на факультеті насиченим різними науковими, культурними, соціальними та спортивними заходами.
   Другим представив свою програму Шпак Юрій, студент 4 курсу, який минулого року був обраний на посаду голови Студентського самоврядування факультету. За рік роботи він не встиг реалізувати всі можливі проекти, тому хоче максимально використати ще один рік задля створення максимально комфортних умов для навчання, відпочинку і розвитку студентів.
     Після дебатів двох кандидатів всі бажаючі студенти задавали питання, які їх цікавлять.

Бажаємо кандидатам успіху)

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook