Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту продовжує профорієнтаційну роботу

June 21, 2016
Ірпінський економічний коледж

Професія бухгалтера відноситься до однієї з найстаріших. Вже в Стародавній Індії існували бухгалтери по обліку ведення сільськогосподарського виробництва. Перші друковані книги з'явилися в XIV-XV століттях, і серед них "Трактат про рахунки і записи" італійського математика Луки Пачолі - перша книга з бухгалтерського обліку. 

 

Правильний вибір професій — моральне задоволення, висока самооцінка, водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції.

 

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства.   Вибір професії — це по суті вибір життєвого шляху.

 

21 червня 2016 року старший викладач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Олег Григорович Криворот відвідав Ірпінський економічний коледж де зустрівся з молодшими спеціалістами групи 303 «Б» буквально за годину до проведення державного екзамену. Для забезпечення проведення якісної вступної компанії 2016 року Національного університету біоресурсів і природокористування України було проведено профорієнтаційний захід агітаційно-інформаційного спрямування серед потенційних вступників: надалася інформація про навчальний заклад, ознайомлено з правилами прийому.

 


Студенти вже мають базові знання зі спеціальності, тому активно цікавилися якістю викладання дисциплін, станом матеріально-технічного забезпечення, вартістю навчання, умовами вступу та можливостями стажування за кордоном, гуртожитком та активним дозвіллям.

 


Випускникам коледжу були надані інформаційно-довідкові матеріали про університет, економічний факультет та кафедру бухгалтерського обліку і аудиту. Судячи по зацікавленості є певні сподівання що багато хто із них віддасть перевагу при вступі саме економічному факультету НУБіП України.

Сук П.Л.,

д.е.н., професор кафедри бухгалтерського обліку і аудиту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook