На юридичному факультеті триває профорієнтаційна робота

May 24, 2016

 Студентка 1 курсу 1 групи юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України - Ткаченко Вікторія відвідала Володарську ЗОШ 1-3 ступенів №1 з метою профорієнтаційної роботи.
Профорієнтаційна робота допомагає людині обрати майбутню професію, з урахуванням всіх здібностей, потреб і бажань. Основним завдання візиту було ознайомити майбутніх абітурієнтів з структурою нашого університету, можливостями, які надає навчальний заклад для отримання ґрунтовних знань,  професії. У ході даного заходу Вікторія розповіла, як прийняли їх першокурсників студенти старших курсів, наскільки була відчутна атмосфера затишку і комфорту з перших днів навчання.
Розповіла про бібліотечний фонд і юридичну клініку де студенти за підтримки викладачів можуть отримати певний досвід надаючи громадянам соціально-вразливих верств населення безоплатної правової допомоги.

Випускники школи із задоволенням і надзвичайною активністю запитували про те, що хвилювало, саме: вартості навчання, кількість місць на державному замовленні, умови проживання в гуртожитках, a також військова підготовка для юнаків.
Зацікавила учнів інформація про навчальну та наукову діяльність, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів, та стажування за кордоном.
Учням випускних класів були роздані ілюстровані інформаційні буклети про НУБіП України та юридичний факультет.
В кінці зустрічі Ткаченко Вікторія запросила школярів на навчання до нашого провідного закладу освіти, науки України.


Ткаченко Вікторія,
студентка 1 курсу 1 групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook