Результати роботи Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в управлінні господарською діяльністю та оподаткуванням підприємств» (12 травня 2016 р.)

May 16, 2016

Відповідно до Плану роботи кафедр «Бухгалтерського обліку і аудиту» і «Статистики та економічного аналізу» 12 травня 2016р. спільно з іншими навчальними закладами України (співучасниками), зокрема: Київським університетом ім. Т. Шевченка, Київським національним економічним університетом ім. Вадима Гетьмана, Київським національним торговельно-економічним університетом, Луцьким національним технічним університетом, Львівською комерційною академією, Тернопільським економічним університетом проведена Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в управлінні господарською діяльністю та оподаткуванням підприємств».
Пленарне засідання конференції з привітанням відкрили декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д. та завідувачі кафедр бухгалтерського обліку і аудиту і статистики та економічного аналізу - д.е.н., професор Калюга Є.В. і д.е.н., професор Савчук В.К., відзначили важливість проведення подібних заходів для студентів, які сприяють їх активній участі у наукові роботі.

 

 

На засіданні конференції присутні студенти 2-4 курсів спец. «Облік і аудит», двох магістерських програм - «Облік і аудит» та «Менеджмент ЗЕД», а також професорсько-викладацький склад кафедр: д.е.н., професор Сук Л.К., к.е.н., доц. Гуренко Т.О., к.е.н., доц. Деревянко С.І., к.е.н., доц. Кузик Н.П., к.е.н., доц. Ганяйло О.М., к.е.н., доц. Тивончук С.В., к.е.н., доц. Кирилюк О.Ф.

 

 

Робота конференції була продовжена доповідями студентів у яких порушувалися актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном.

За результатами конференції студенти з найкращими доповідями були відзначені нагородами в номінації «Найкращі доповіді»:

 

 

І місце

 

Наталія - Вікоторія Лисенко

студентка 3 курсу 7 групи

«Порядок отримання та розрахунку податкової знижки на навчання»

Науковий керівник: ст. викладач О.Г. Криворот

 

ІІ місце

 

Ольга Вовк

студентка 3 курсу, 6 групи

«Заробітна плата в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення»

Науковий керівник: ст. викладач О.Г. Криворот

 

Анжеліка Городенська

магістр 1-го року навчання, 3 група

«Роль і місце облікової інформації в управлінні підприємством»

Науковий керівник: ст. викладач, к.е.н. В.С. Литвиненко

 

ІІІ місце

 

Свілтана Гараган

студентка 2 курсу, 4 групи

«Регулювання бухгалтерського обліку в Україні»

Науковий керівник: д.е.н., професор Є.В. Калюга

 

Юлія Шендерівська

студентка 3 курсу, 7 групи

«Надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг»

Науковий керівник: ст. викладач О.Г. Криворот

 

Михайло Шубан

магістр 1-го року навчання, спеціальність «Менеджмент»

«Аналіз чинників формування пропозиції на ринку агропродовольчої продукції»

Науковий керівник: к.е.н., доцент О.Ф. Кирилюк

 

  

  

Решті учасників конференції була висловлена подяка за активну участь у роботі конференції (Я. Барановській, О. Бутенко, Л. Дуборез, Г. Кішко, В. Коваленко, Л. Лебізі, О. Мельниченко, О. Ольховик, А. Різник, А. Сиродію, О. Дердійчуку).

 

   

   

 

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в управлінні господарською діяльністю та оподаткуванням підприємств» відбулася на високому організаційному та науковому рівні. За результатами конференції заплановано збірник тез доповідей учасників конференції.

 

Ілона Мельниченко,
доцент кафедри бухгалтерського обліку та аудиту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook