Триває профорієнтаційна робота

April 14, 2016
м. Київ

14 квітня 2016 року доценти кафедри методики навчання та управління навчального закладу Василь Ковальчук, Людмила Білан та Ярослав Рудик відвідали спеціалізовану школу № 98 з поглибленим вивченням англійської мови. Виступаючи перед майбутніми випускниками школи, представники кафедри методики навчання та управління навчальними закладами розповіли про перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, детально розповіли про спеціальність "Філологія (переклад)", яка може зацікавити випускників школи з поглибленим вивченням англійської мови. А також запросили відвідати університет на День відкритих дверей та відповіли на запитання школярів

Того ж дня зазначений колектив викладачів зустрівся з учнями 10-х та 11-х класів спеціалізованої школи №120 з поглибленим вивченням природничо-математичних наук, що у Деснянському районі м. Києва. Викладачі розповіли про університет, зокрема, зупинилися на широкому діапазоні можливостей, які відкриваються для студентів у стінах НУБіП України, запросили всіх бажаючих відвідати наш навчальний заклад на День університету та відповіли на запитання школярів.


Також відбулася зустріч з представниками педагогічного колективу та адміністрації школи з метою запрошення їх на гуманітарно-педагогічний факультет, який здійснює підготовку фахівців за спеціальностями "Управління навчальним закладом" та "Педагогіка вищої школи".

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook