Відповідальні від факультетів та ННІ обговорили порядок розміщення бази тестових завдань на навчально-інформаційному порталі Moodle

March 15, 2016

 Зважаючи на стрімкий розвиток сучасних технологій, електронні форми навчання в останні роки стрімко набули інтенсивного поширення в освітньому середовищі університетів та істотно змінюють методологію навчального процесу. Зважаючи на це, в НУБіП України активізувалася робота з наповнення електронного освітнього середовища. 

     На виконання наказу ректора від 10 березня 2016 року № 225 «Про формування бази тестових завдань для перевірки якості підготовки фахівців» декан факультету Олена Глазунова, керівник центру дистанційних технологій Максим Мокрієв спільно з начальниками відділів Оксаною ЗазимкоЛарисою Кліх та Олегом Єресько обговорили порядок розміщення бази тестових завдань для запровадження системного проведення зрізів знань студентів університету.

     Семінар щодо порядку внесення тестових завдань до відповідного розділу навчально-інформаційного порталу Moodle 14 березня 2016 року відвідали відповідальні від факультетів та ННІ за наповнення й функціонування цього порталу. В процесі його проведення відбулося жваве обговорення порядку розміщення бази тестових завдань для запровадження системного проведення зрізів знань. Відповідальним було надано можливість створити курси для розміщення тестових завдань для перевірки якості підготовки фахівців. 

    Підсумовуючи, слід підкреслити, що впровадження в університеті системи електронного забезпечення навчально-методичної та навчально-організаційної діяльності дозволить сприяти реалізації місії університету щодо широкої доступності до одержання якісної освіти, підвищити конкурентоспроможність університету, залучити новий контингент студентів та користувачів освітніх послуг за дистанційною формою навчання та забезпечити споживачам освітніх послуг доступ до відкритих навчальних матеріалів з будь-якого місця, в зручний час.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook