Європейська практика майбутніх готельєрів


Після перетину кордону, гостинно зустрів студентів та привітав директор Академії пан Ян Брецко, який розповів про особливості набуття практичних навичок у готельно-ресторанному закладі Словаччини.
Проходження практичної підготовки в одному з готелів європейського класу, дасть можливість студентам ознайомитись з організацією надання готельно-ресторанних послуг та безпосередньо долучитись до даного процесу. Формування навичок Soft Skills через вміння спілкуватись зі споживачами, взаємодіяти з колегами дасть можливість майбутнім фахівцям галузі ефективно та гармонійно комунікувати з людьми, що є конкурентною перевагою для майбутнього працевлаштування.
Практика в Словацькій Республіці – це перші кроки до здобуття студентами компетентностей, необхідних для подальшої професійної діяльності.
Бажаємо студентам натхнення, креативних ідей, реалізації теоретичних знань на практиці, нових знайомств та отримання незабутні враження!
Висловлюємо слова вдячності директору Академії пану Яну Брецко та координатору проекту від України пані Аллі Домище-Медяник та маємо надію на продовження плідної співпраці у майбутньому!
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму