Професіоналізм, відкритість та готовність до співпраці – ознаки викладачів кафедри інформаційних і дистанційних технологій

29 February 2016, 9:32

      У Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка розпочали свою роботу виїзні курси з підвищення кваліфікації за програмою «Створення електронних навчальних курсів та методики їх використання у навчальному процесі», організовані згідно плану-графіка ННІ післядипломної освіти НУБіП України.
     Викладачі, представники п’яти інститутів та центру дистанційного навчання університету м. Харків (http://www.khntusg.com.ua/) разом із Оленою Кузьмінською, доцентом кафедри інформаційних і дистанційних технологій НУБіП України, обговорили питання впровадження дистанційних технологій навчання у навчальний процес сучасного вишу.

 

 

     Олена Кузьмінська провела цикл занять зі створення електронних навчальних курсів (ЕНК) засобами LMS Moodle та поділилась досвідом щодо проведення атестації ЕНК в НУБіП України і здійснення моніторингу ефективності їх використання при навчанні студентів денної та заочної форм навчання.
     Особливу зацікавленість слухачі виявили до організації навчання студентів за заочною (дистанційною) формою. Оскільки на факультеті інформаційних технологій нашого університету триває експеримент із організації навчання студентів за очно-дистанційною формою, Олена Кузьмінська запропонувала ресурси на підтримку дистанційної форми навчання та методику їх використання при вивченні окремих дисциплін.

 

     Активність учасників свідчить про бажання підвищувати рівень власної ІКТ-компетентності задля створення сприятливих умов для навчання студентів відповідно до сучасних вимог.

 

Олена Кузьмінська, 

доцент кафедри інформаційних та дистанційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook