Зустріч із студентами на науково-практичній конференції: «Сучасний стан і перспективи ефективного використання земельних ресурсів Житомирської області»

24 February 2016, 18:05
Профорієнтаційна робота, від якої залежить результативність вступної кампанії, зосереджено на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології.     
В рамках науково-практичної конференції: «Сучасний стан і перспективи ефективного використання земельних ресурсів Житомирської області», яка проходила на базі Житомирського агротехнічного коледжу, в.о. завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманніття,  професор Патика М.В. з метою поширення інформації про наш вуз, провів зустріч з студентами Житомирського агротехнічного коледжу.
Під час зустрічі Микола Патика ознайомив студентів з структурою НУБіП України, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, переваги навчання у нашому університеті. 
Професор також зауважив, що університет є провідним ВНЗ України, який має потужні міжнародні зв’язки. Майбутні абітурієнти з цікавістю слухали інформацію про НУБіП та спеціальності факультету захисту рослин, біотехнології та екології .
Також в.о. завідувача звернув увагу  студентів на підготовчі курси НУБіП УкраїниМолодь з цікавістю сприйняла озвучену інформацію. Їх зацікавили вартість навчання та державне замовлення, нововедення вступної кампанії 2016 року.
Микола Володимирович надав вичерпні відповіді на поставлені запитання та запросив присутніх на День відкритих дверей університету, який відбудеться 12 березня 2016 року.
 
Микола Патика
в.о. завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманніття
,
 
Тетяна Іванова
відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри
екобіотехнології та біорізноманніття
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook