Відбулось засідання Вченої ради факультету

19 February 2016, 0:13
факультет інформаційних технологій

       18 лютого 2016 року в аудиторії 230 навчального корпусу відбулось перше у новому році засідання Вченої ради факультету інформаційних технологій
        Розпочала засідання ради декан Олена Глазунова із вручення дипломів, сертифікатів та відзнак, які отримали викладачі факультету під час занять на різноманітних курсах підвищення кваліфікації та семінарах, і таких було чимало. Це і академія Cisco, курси 1С, конкурси GEG (Google Educator Group), Microsoft Imagine Academy та інші.

  

  

  

     Під час вченої ради були розглянуті питання про відкриття академії Cisco на факультеті ІТ та перепективи її діяльності (доповідав асистент кафедри комп'ютерних наук Андрій Блозва), заслухано було також наукову доповідь завідувача кафедри комп'ютерних систем та мереж Михайла Васюхіна  на тему: "Навігаційні ГІС реального часу".

  

     Також було розглянуто питання "Про структуру підготовки фахівців за спеціальністю "Комп'ютерна інженерія" (доповідач доцент кафедри комп'ютерних систем та мереж Борис Гусєв).

  

      На вченій раді також були розглянуті питання щодо діяльності факультету, посилення профорієнтаційної роботи кафедрами та рекомендовано до друку навчальну літературу.

 Наталія Клименко,
учений секретар вченої ради факультету
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook