Робочі програми
Робочі програми
- Молоко і молочні продукти_вибіркова_бакалавр (pdf, 294.52 KB)
- Технологія продуктів забою_бакалавр_СТН (pdf, 324.7 KB)
- Технологія продуктів забою_бакалавр (pdf, 328.4 KB)
- Управління виробництвом і переробкою продукції тваринництва_магістр (pdf, 345.11 KB)
- Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр (pdf, 414.24 KB)
- Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр_СТН (pdf, 416.67 KB)
- Навчальна практика_Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр_СТН (pdf, 262.01 KB)
- Навчальна практика_Технологія виробництва молока та яловичини_бакалавр (pdf, 262.32 KB)
- Моделювання технологічних процесів у тваринництві_магістр (pdf, 346.47 KB)
- Директиви ЄС та стандарти у тваринництві_бакалавр (pdf, 321.43 KB)
- Переробка продукції тваринного походження_магістр (pdf, 405.38 KB)