ІV Судовий форум очима студента юридичного факультету

October 5, 2015

    1-2 жовтня відбувся ІV Судовий форум, ексклюзивним генеральним партнером якого виступила Юридична група LCF. Також організатори з приємністю звертали особливу увагу на те, що IV Судовий форум  пройде  за підтримки Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні».

  Програмним координатором заходу є Анна Огренчук, член Ради з питань судової реформи при Президентові України, Голова Комітету АПУ з процесуального права, керуючий партнер LCF.

 Зі слів одного з присутніх - студента юридичного  факультету НУБіП України, Миколи Нікуліна: "Це висока честь для студента бути присутнім на заходах такого високого рівня, тим паче, що аудиторія цього заходу - це успішні юристи, зокрема судді, і студенти апріорі не часті гості. Але Ліга студентів АПУ відкриває всі можливості. Цікавою особливістю були виступи не лише представників судів з України чи успішних адвокатів, а і суддів зі Сполучених Штатів та Литви, які по-новому ставлять питання судової реформи для України. Тож другий день Форуму, саме на якому я був присутній, пройшов на одному подиху і тепер багато часу займе аналіз всього почутого."

 

Студент 4-го курсу
Микола Нікулін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook