Виховна бесіда наставника із студентами 3 курсу другої групи спеціальності “Садово-паркове господарство”

September 21, 2024
Київ

Патріотичне виховання — одна із складових навчання в університеті НУБіП України. Саме така основна мета була проведення онлайн зустрічі студентів групи СПГ-2202 зі своїм наставником Камілою Покотиловою 20.09.2024.
У ході розмови студентам було наголошено на виконанні обов’язків громадян перед нашою Батьківщиною. Також наставник роз’яснила, які види покарання слідують за порушення законодавства, зокрема колаборацію, державну зраду, посібництво країні-агресору. Було обговорено різні варіанти можливих провокацій, інформаційного натиску, тощо з боку ворога. Тому під час розмови студенти прийшли до спільної думки — необхідності убезпечення себе від можливого такого впливу, в першу чергу, обережністю та увагою обирання джерела сприймання інформації і з розсудом аналізування її.
Наступною темами обговорення були поточні питання: дисципліна під час навчання, успішність студентів групи, культура поведінки та ін.

На останок пригадали алгоритм дій під час підвищеної небезпеки (сигнал “Тривога”) та основні правила запобігання інфекційних хвороб.

Каміла ПОКОТИЛОВА,
Наставник групи СПГ-2202
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook